Balconette BH med dekorativa band, upp till J-kupa

439 kr549 krSpara 110 kr (20%)go-k209-xenia
Balconette BH med dekorativa band, upp till J-kupa är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Mycket elegant BH som ger bysten en härligt rundad form och perfekt stöd. Den släta kupan är sydd i tre vertikala delar för att ge en naturligt rund form.

Över bysten går tre smala band från varje axelband och där de fäster mellan kuporna återfinns små strasstenar som ger en extra lyxig känsla.

De fullt justerbara axelbanden varierar lite i bredd beroende på behåns storlek, för att ge rätt stöd och en proportionerlig look. Behåns sidor är förstärkta med skenor och ryggbandet är i en lite kraftigare lycra, för att ge bra stöd till även en tyngre byst.

Material: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester
Vaddering: Vadderad
Balconette BH med dekorativa band, upp till J-kupa finns även i kategorierna:
Balconette BH med dekorativa band, upp till J-kupa Visa stor bild

Fler bilder på balconette bh med dekorativa band, upp till j-kupa

 Balconette BH med dekorativa band, upp till J-kupa, 1 Balconette BH med dekorativa band, upp till J-kupa, 2 Balconette BH med dekorativa band, upp till J-kupa, 3 Balconette BH med dekorativa band, upp till J-kupa, 4
Relaterat till Balconette BH med dekorativa band, upp till J-kupa: balconette, band, bh, dekorativa.

Recensioner

Så jäkla snygg!! Skall köpa två st på en gång! ☺
By Desire'e Nilsson


Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info