Volangkjol med rosett

879 krsh-30023
Volangkjol med rosett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Söt chiffongkjol med rosettdetalj.

Denna gulliga kjol med tre rader volanger är gjord i flortunn chiffong. Chiffong ger en sirlig och feminin känsla och är i sig själv ganska genomskinligt. Kjolen har dock ett undre lager så att den kan bäras som den är utan att man för den saken behöver visa mer av sig själv än man vill. Över de tre volagerna sitter ett satinband som avslutas i en rosett på kjolens ena höftparti. Däröver är kjolen enkel i designen och kan bäras till i stort sett vad som helst. Chiffongkjolen är kort och slutar en bra bit över knäet. Den knäpps med blixtlås baktill.

Denna kjol passar utmärkt under dagar då man känner för att piffa till sig lite extra och även på festen är den ett givet lyckokort. Den bärs med fördel tillsammans med en snäv topp och högklackade skor eller stövlar.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Volangkjol med rosett Visa stor bild

Fler bilder på volangkjol med rosett

 Volangkjol med rosett, 2 Volangkjol med rosett, 3 Volangkjol med rosett, 4 Volangkjol med rosett, 5 Volangkjol med rosett, 6
Relaterat till Volangkjol med rosett: rosett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info