Enkel klänning med dragkedja i ryggen

309 krmd-m33
Enkel klänning med dragkedja i ryggen är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna klänning är av en enkel men stilfull design som ger dig många kombinationsmöjligheter för både vardag och fest. Den utgörs av ett mjukt och följsamt material för ökad bekvämlighet och är lätt figursydd i modellen.

Kombinera med dina finaste accessoarer eller varför inte ett par snygga strumpbyxor? Du väljer själv hur du föredrar att klä upp denna klänning.

Material: 70% poliester, 30% viskos
Enkel klänning med dragkedja i ryggen Visa stor bild

Fler bilder på enkel klänning med dragkedja i ryggen

 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 1 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 2 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 3 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 4 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 5 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 6 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 7 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 8 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 9 Enkel klänning med dragkedja i ryggen, 10
Relaterat till Enkel klänning med dragkedja i ryggen: dragkedja, klänning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info