Klänning med diskret rutmönster

479 krso-2065
Klänning med diskret rutmönster är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna klänning utgörs av ett strukturerat material i diskret rutmönster och är av figursydd modell med hög midja, vilket smickrar de flesta kroppsformer och storlekar.

Övre delen av klänningen har kort ärm och åtsmitande passform över byst och midja, medan nederdelen är lätt a-linjeformad och sträcker sig ungefär halvvägs till knäna på en kvinna av medellängd. Klänningen stängs med dold dragkedja i ryggen.

Klänning med diskret rutmönster Visa stor bild

Fler bilder på klänning med diskret rutmönster

 Klänning med diskret rutmönster, 1 Klänning med diskret rutmönster, 2 Klänning med diskret rutmönster, 3 Klänning med diskret rutmönster, 4 Klänning med diskret rutmönster, 5 Klänning med diskret rutmönster, 6 Klänning med diskret rutmönster, 7 Klänning med diskret rutmönster, 8 Klänning med diskret rutmönster, 9 Klänning med diskret rutmönster, 10
Relaterat till Klänning med diskret rutmönster: klänning, rutmönster.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info