Klänning med lång dragkedja i ryggen

369 krmd-m62
Klänning med lång dragkedja i ryggen är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna klänning utgörs av ett mjukt och följsamt material vilket gör den mycket bekväm att bära samtidigt som designen erbjuder bäraren en stilfull look.

Klänningens ärmar är av 2/3-längd med en kontrasterande rand längs med ovansidan, vilken sträcker sig över axlarna och löper runt halsringningen. I nederkant återfinns samma rand i bredare modell. Klänningen är avskuren under bysten och har relativt fri midja och höft.

Klänningen är av kort modell som når halvvägs till knäna på en kvinna av medellängd och kombineras med fördel tillsammans med ett par snygga strumpbyxor.

Material: 70% poliester, 30% viskos
Klänning med lång dragkedja i ryggen Visa stor bild

Fler bilder på klänning med lång dragkedja i ryggen

 Klänning med lång dragkedja i ryggen, 1 Klänning med lång dragkedja i ryggen, 2 Klänning med lång dragkedja i ryggen, 3 Klänning med lång dragkedja i ryggen, 4 Klänning med lång dragkedja i ryggen, 5 Klänning med lång dragkedja i ryggen, 6 Klänning med lång dragkedja i ryggen, 7 Klänning med lång dragkedja i ryggen, 8 Klänning med lång dragkedja i ryggen, 9
Relaterat till Klänning med lång dragkedja i ryggen: dragkedja, klänning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info