Kortärmad klänning med vid kjol

359 krmd-m65
Kortärmad klänning med vid kjol är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna klänning har försetts med en ballongformad kjol med hög, markerad midja som övergår i en figursydd överdel med kort holkärm.

Klänningen utgörs av ett mjukt och följsamt material som är mycket bekvämt att bära, samtidigt som designen gör den passande för både vardag och fest. Halsringningen har en lätt fyrkantig form av vidare slag vilket drar fokus till halsen och passar ypperligt för att visa upp dina finaste halsband.

Bär upp den tillsammans med en kortare jacka eller kofta och ett par snygga strumpbyxor, så har du ett stilsäkert kort i garderoben.

Material: 100% polyester
Kortärmad klänning med vid kjol Visa stor bild

Fler bilder på kortärmad klänning med vid kjol

 Kortärmad klänning med vid kjol, 1 Kortärmad klänning med vid kjol, 2 Kortärmad klänning med vid kjol, 3 Kortärmad klänning med vid kjol, 4 Kortärmad klänning med vid kjol, 5 Kortärmad klänning med vid kjol, 6 Kortärmad klänning med vid kjol, 7 Kortärmad klänning med vid kjol, 8
Relaterat till Kortärmad klänning med vid kjol: kjol, klänning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info