Bustier med strass och tatueringsmönster

939 krsh-88044
Bustier med strass och tatueringsmönster är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräck och sexig bustier med ett läcker tatueringsinspirerat mönster. Plagget har skumvadderad front och stabiliserande skenor som ger kroppen ett feminint utseende. En dekorativ och reglerbar snörning finns på plaggets baksida.

Urringningen har en något svag V-skärning vilket ger bysten en spännande form och i urringningen finns en liten och dekorativ, rynkad volangkant fästad. Plagget är även försett med axelband Alla varianter av plaggen har dekor bestående av strasstenar. Mönstret ändras dock för varje färg. Du kan välja bland mönster av ett hjärta genomborrat av ett svärd med rosor med som täcks av en banderoll med texten ”tease me to death”, eller en dödskalle med röda ögon och kungakronor och texten”queen of bad”, eller ett sirligt mönster bestående av fjärilsvingar med en dödskalle i mitten och en kungakrona med slingrande girlanger och texten ”rebel”.

En matchande stringtrosa medföljer.

Bustier med strass och tatueringsmönster Visa stor bild

Fler bilder på bustier med strass och tatueringsmönster

 Bustier med strass och tatueringsmönster, 2 Bustier med strass och tatueringsmönster, 3 Bustier med strass och tatueringsmönster, 4 Bustier med strass och tatueringsmönster, 7 Bustier med strass och tatueringsmönster, 8 Bustier med strass och tatueringsmönster, 9
Relaterat till Bustier med strass och tatueringsmönster: bustier, strass.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info