Bustier med strumpbyxehållare

549 kres-43082h
Bustier med strumpbyxehållare är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Söt, lång bustier i ett vackert snitt och utmanande modell. Plagget har en bred, V- formar urringning som exponerar byten på ett attraktivt vis Kanterna i urringningen har en vackert plisserad kant som är fästad med en glänsande söm och mitt fram mellan kuporna finns en liten, men högst lockande hålmönster. Plagget är gjort i ett tunt och skirt material som som man ana kroppens konturer genom, det följer kroppen på ett vacker sätt och är något rynkad i sitt utseende, vilket enbart förhöjer plaggets lockande karaktär.

Axelbanden och strumpebanden är reglerbara, och i plaggets nederkant finns en vackert plisserad volangkant som är av samma material som övriga plagget. Baktill finns en hysk- och hakknäppning och en matchande stringtrosa medföljer.

De höga strumporna ingår inte, men liknande finns att köpa separat.

Bustier med strumpbyxehållare Visa stor bild

Fler bilder på bustier med strumpbyxehållare

 Bustier med strumpbyxehållare, 2
Relaterat till Bustier med strumpbyxehållare: bustier.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info