Originell bustier med virvlande spets

659 krstm-9984
Originell bustier med virvlande spets är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna läckra bustier är av en lite annorlunda modell, med en hög midjekorsett i nät som i ovankant sitter fast med en vadderad BH.

Behåns kupor är täckta i av en vacker spets med ett mönster med smala ränder och S-formade dekorationer. Samma vackra spets återfinns även i en bred kil som går från mellanrummet mellan kuporna ned till strumpebandens fästen, en liknande spetskil återfinns även i ryggen. De formpressade kuporna har en lättare vaddering och passar cirka B-C-kupa.

Strumpebanden är avtagbara och en matchande stringtrosa i nät medföljer. Stockings ingår ej men liknande finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Originell bustier med virvlande spets Visa stor bild

Fler bilder på originell bustier med virvlande spets

 Originell bustier med virvlande spets, 2 Originell bustier med virvlande spets, 3 Originell bustier med virvlande spets, 4
Relaterat till Originell bustier med virvlande spets: bustier, spets, virvlande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info