Rikt broderat bustier i satin

1 059 krsh-25916
Rikt broderat bustier i satin är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Elegant och raffinerat linne i en vackert utförd stil. Linnet är gjord i elastisk satin som smiter åt kring kroppen på ett väl tilltalande sätt. Det rikliga och fantasifulla broderiet, med paljetter i kontrasterande färger, över bysten och ner mitt fram höjer intrycket av exklusivitet och elegans. Snittet är utmanande och förförisk tack vare den breda V-ringningen. Linnet har smala, reglerbara axelband och strumpeband. Strumpebanden är också avtagbara. I linnets sida finns en hyskknäppning och mitt bak finns en reglerbar snörning som gör det lätt att själv avgöra hur man vill framhäva sin kropp. En sexig G-stringtrosa medföljer. De övriga plagg som visas på bilderna så som stockings och handskar ingår inte.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Rikt broderat bustier i satin finns även i kategorierna:
Rikt broderat bustier i satin Visa stor bild

Fler bilder på rikt broderat bustier i satin

 Rikt broderat bustier i satin, 2 Rikt broderat bustier i satin, 3
Relaterat till Rikt broderat bustier i satin: broderat, bustier, satin.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info