Storprickig bustier halterneck

1 049 krsh-88030
Storprickig bustier halterneck är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexig och söt bustier med halterneckknytning som tillsammans med den bågformade urringningen ger bysten en spännande form. Plagget har väl markerade kupor och skenor för slimmande effekt. I sidan finns en hysk- och hakknäppning i sidan och i ryggen en både dekorativ och reglerbar snörning som gör det enkelt att själv bestämma hur kroppen ska framhävas. Bustierens nederkant är något bågformad och avtagbara, reglerbara strumpeband medföljer.

Hela plagget är täckt av stora prickar som gör det oskuldsfullt, ett intryck som förstärks tack vare de vackra spetskanterna i urringningens topp och längs med kupornas undersida och ner över plagget. Nederkanten har ett kontrasterande band som avslut. Mitt fram längs hela plagget finns flertalet söta rosetter som ytterligare förstärker plaggets sötma och sexiga elegans.

Kombinera gärna med minikjol och strumpor. Dessa finns att köpa separat.

Storprickig bustier halterneck Visa stor bild

Fler bilder på storprickig bustier halterneck

 Storprickig bustier halterneck, 2 Storprickig bustier halterneck, 3 Storprickig bustier halterneck, 4 Storprickig bustier halterneck, 7 Storprickig bustier halterneck, 8
Relaterat till Storprickig bustier halterneck: bustier, halterneck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info