Vacker bustier med guldigt spetsmönster

1 149 krce-1349
Vacker bustier med guldigt spetsmönster är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna lyxiga bustier är i ett mjukt men stadigt, lätt skimrande material och pryds framtill av en vacker guldskimrande spets med vackert blomstermönster. Den vackra spetsen återfinns även undertill på de bygelförsedda, formpressade kuporna, vilket ger en vacker illusion av en än fylligare byst.

I ryggen är bustiern slät, med några förstärkta sömmar som ger en korsett-liknande effekt. Bustiern har även en lång hyskknäppning mitt back. De smala axelbanden är fullt justerbara och de matchande strumpebanden är avtagbara.

Den matchande trosan och strumporna ingår ej men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Vacker bustier med guldigt spetsmönster finns även i kategorierna:
Vacker bustier med guldigt spetsmönster Visa stor bild

Fler bilder på vacker bustier med guldigt spetsmönster

 Vacker bustier med guldigt spetsmönster, 1 Vacker bustier med guldigt spetsmönster, 2 Vacker bustier med guldigt spetsmönster, 3 Vacker bustier med guldigt spetsmönster, 4 Vacker bustier med guldigt spetsmönster, 5 Vacker bustier med guldigt spetsmönster, 6
Relaterat till Vacker bustier med guldigt spetsmönster: bustier, vacker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info