Vacker bustier med paljetter och knäppning fram

989 krce-3697
Vacker bustier med paljetter och knäppning fram är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna vackra bustier är gjord i en härligt mörkt marinblå nyans med vackra broderier som går ton i ton. Bustierns nedre kant har ett brett band med vackra paljetter och även den mjukt rundade urringningen dekoreras av vackra paljettbroderier.

Bustiern har skenor runt hela kroppen för att ge en vacker timglasform, de sydda kuporna som passar cirka A-C-kupa ger ett bra stöd till bysten och den vackra snörningen i ryggen gör att bustiern går att anpassa efter de flesta former. Mitt fram har bustiern en praktisk knäppning med hyskor och de medföljande axelbanden och strumpebanden är avtagbara.

Matchande trosa och stockings ingår ej men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Vacker bustier med paljetter och knäppning fram finns även i kategorierna:
Vacker bustier med paljetter och knäppning fram Visa stor bild

Fler bilder på vacker bustier med paljetter och knäppning fram

 Vacker bustier med paljetter och knäppning fram, 1 Vacker bustier med paljetter och knäppning fram, 2 Vacker bustier med paljetter och knäppning fram, 3
Relaterat till Vacker bustier med paljetter och knäppning fram: bustier, knäppning, paljetter, vacker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info