Axelbandslös korsett med dekor

5 099 krsh-1948-2
Axelbandslös korsett med dekor är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

OBS! Detta är en beställningsvara. Leveranstiden är 7-9 veckor. Bytesrätt eller returrätt ges inte. Däremot gäller vår garanti att varan är felfri.

Lockande korsett i kraftig satin med fräck dekor.

Korsetten är utan axelband och har en V-ringning fram som ger bysten ett utmanande utseende. De mjuka skenorna runt om korsetten bidrar, tillsammans med snörningen bak, till att kroppen får en kurvigare figur och och en smalare midja genom att snöra olika hårt. Dekoren mitt på plagget består av en handmålad dödskalle i glitter med en blomstergirlang tvärs över plagget. Mitt fram i urringningen sitter en stor, falsk ädelsten. Kanten i urringningen, och en del av nederkanten mitt fram är dekorerad med en smal rand av glitter. I sidan av korsetten finns en hyskknäppning som gör plagget enkelt att ta av och på.

En matchande stringtrosa och avtagbara och reglerbara strumpeband medföljer.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Axelbandslös korsett med dekor Visa stor bild

Fler bilder på axelbandslös korsett med dekor

 Axelbandslös korsett med dekor, 2
Relaterat till Axelbandslös korsett med dekor: axelbandslös, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info