Elegant korsett med elastiska inlägg

1 099 kres-92134
Elegant korsett med elastiska inlägg är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läcker korsett i en annorlunda utformning med elastiska inlägg i tunn mesh. Korsetten är i övrigt sydd i satin med en vackert glänsande ton som skänker plagget exklusivitet.

Korsetten har en bågformad urringning varifrån breda band löper och fästs runt nacken på ett sådant sätt att urringningen blir smal där man enbart kan skymta lite av bysten. Dessa band är försedda med kantband i kontrasterade färg som ger plagget attityd. Detta gör dock inte korsetten mindre lockande, tvärt om ökar det dess utmanande känsla.

På två ställen mitt fram har korsetten långa kilar med inlägg i mesh som gör plaggets elastiskt och hjälper till att skapa en vacker rundning till höfterna. Mjuka skenor och kraftig snörning baktill gör att man själv enkelt kan regler hur kroppens former ska framhävas, även om själva idén med den här typen av korsett är en mjuk och kvinnlig figur med smal midja och rundade höfter.

Att axlarna är bara gör den elegant och raffinerad och med en lång kjol gör sig korsetten väl på en uppklädd fest, eller med en kort och utmanande kjol som ett väl uppskattat plagg för förföriska tillfällen.

Elegant korsett med elastiska inlägg finns även i kategorierna:
Elegant korsett med elastiska inlägg Visa stor bild

Fler bilder på elegant korsett med elastiska inlägg

 Elegant korsett med elastiska inlägg, 2 Elegant korsett med elastiska inlägg, 3
Relaterat till Elegant korsett med elastiska inlägg: elegant, inlägg, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info