Elegant korsett med midjeband i sammet

1 099 krce-3578
Elegant korsett med midjeband i sammet är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Klassiskt vacker korsett med ett elegant mönster. Korsetten har hjärtformad urringning och förstärkning med skenor som håller in och formar. I midjan pryds korsetten också av ett mjukt sammetsband.

Korsetten stängs med hakor mitt fram, men den har en dekorativ snörning baktill som avgör hur hårt den ska sitta. Till korsetten hör också avtagbara strumpeband.

Elegant korsett med midjeband i sammet finns även i kategorierna:
Elegant korsett med midjeband i sammet Visa stor bild

Fler bilder på elegant korsett med midjeband i sammet

 Elegant korsett med midjeband i sammet, 1 Elegant korsett med midjeband i sammet, 2 Elegant korsett med midjeband i sammet, 3 Elegant korsett med midjeband i sammet, 4 Elegant korsett med midjeband i sammet, 5 Elegant korsett med midjeband i sammet, 6 Elegant korsett med midjeband i sammet, 7
Relaterat till Elegant korsett med midjeband i sammet: elegant, korsett, sammet.

Recensioner

By Peter Winter

By Peter Winter

Prisvärd korsett med vackra detaljer. Mycket uppskattad, och man känner sig sexig på ett elegant vis. Enda minuset är strumpebanden som är av sämre kvalité och gärna faller isär, vilket gör dem svåra att hålla ordning på. Ångrar dock inte köpet. Tack vare snörningen i ryggen kan man anpassa korsetten så att den sitter perfekt. (Tänk dock på att längden ger en svårigheter att sitta m.m., men man blir ju attans så snygg i den här skärningen!)
By Rebecca


Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info