Elegant satinkorsett

5 099 krsh-1948-4
Elegant satinkorsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

OBS! Detta är en beställningsvara. Leveranstiden är 7-9 veckor. Bytesrätt eller returrätt ges inte. Däremot gäller vår garanti att varan är felfri.

Snygg och stilren korsett i kraftig satin med vackra dekorationer av kristaller och ett vackert, förgyllt broderi mitt fram.

Korsetten är utan axelband och har en sexig V-ringning fram som gör att bysten får en spännande och utmanande form. Plagget har skenor fram och snörning i ryggen som gör det lätt att bestämma hur man vill framhäva sin kropp genom att snöra olika hårt. I sidan har korsetten en hyskknäppning vilket gör plagget enkelt att ta av och på. Mitt fram i urringningens kanter och i nederkanten finns en vacker dekor i form av en rad med kristaller. Längs med plaggets framsida finns också rader med kristaller, och på valda ställen mitt fram finns små kristaller fästade. Mitt fram har korsetten ett stort och vackert mönster av ett kors i kristall med en ring runt om och vackra, sirliga guldbroderier. En förförande vacker korsett som känns exklusiv tack vare de många kristallerna som skimrar vackert vid varje rörelse.

Avtagbara och reglerbara strumpeband samt en matchande G-string medföljer. Övriga produkter ingår inte.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Elegant satinkorsett finns även i kategorierna:
Elegant satinkorsett Visa stor bild

Fler bilder på elegant satinkorsett

 Elegant satinkorsett, 2
Relaterat till Elegant satinkorsett: elegant.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info