Elegant och vacker korsett

879 krsh-25914
Elegant och vacker korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Vacker korsett i ett stilrent och elegant utförande, gjord i fint glänsande satin.

Korsetten har en sexig V-ringning fram som ökar dess attraktion och dragningskraft och är utan axelband. Mitt fram i urringningen finns en liten avtagbar prydnad i form av en stjärna med strasstenar. Korsetten har mjuka skenor runt om som slimmar och ger en vacker figur. Med hjälp av snörningen bak man kan själv avgöra hur man vill att kroppen ska framhävas genom att snöra olika hårt. Hyskknäppningen i sidan gör korsetten lätt att ta av och på . Korsetten är sydd med många sömmar framtill, vilket förstärker intrycket av en smal midja och vackert, kurvig byst och rundande höfter. Framtill har korsettens nederkant en lätt v-form som gör att midjan uppfattas som längre.

Det matchande stingtrosan har samma stjärndekoration som korsetten, men den är inte avtagbar. Övriga plagg som visas på bilderna ingår inte.

Elegant och vacker korsett finns även i kategorierna:
Elegant och vacker korsett Visa stor bild

Fler bilder på elegant och vacker korsett

 Elegant och vacker korsett, 2 Elegant och vacker korsett, 3
Relaterat till Elegant och vacker korsett: elegant, korsett, vacker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info