Fräck och förförisk korsett

4 399 krsh-1948-3
Fräck och förförisk korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

OBS! Detta är en beställningsvara. Leveranstiden är 7-9 veckor. Bytesrätt eller returrätt ges inte. Däremot gäller vår garanti att varan är felfri.

Läcker och dödligt lockande korsett i ett tufft utförande i kraftig satin med kristalldekorationer.

Korsetten är utan axelband och har en sexig och utmanande V-ringning fram som drar blickarna till bysten. Med all rätt. Plagget har skenor fram som tillsammans med snörningen bak hjälper till att forma en smal midja, men samtidigt ge byst och höfter en kurvig form. I sidan finns en hyskknäppning som gör plagget lätt att ta av och på. Korsetten är kvinnlig och feminin samtidigt som den är tuff med en stor portion attityd. Längs med V-ringningens kanter finns en vacker dekor av kristaller, så även framtill i nederkant. Samma kristaller förekommer också i längsgående rader mitt fram. Högst upp i urringningen finns en fräck dödskalle i metall, täkt med kristaller. Flera kristaller är också fastsydda för sig på korsettens framsida och gör att korsetten känns exklusiv och spännande. Avtagbara och justerbara strumpeband samt en matchande G-stringtrosa medföljer. Övriga produkter på bilden ingår inte.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Fräck och förförisk korsett finns även i kategorierna:
Fräck och förförisk korsett Visa stor bild

Fler bilder på fräck och förförisk korsett

 Fräck och förförisk korsett, 2
Relaterat till Fräck och förförisk korsett: förförisk, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info