Glänsande satinkorsett

1 489 krsh-25917
Glänsande satinkorsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Tuff, utmanande och obeskrivligt lockande, sexig korsett i ett modernt och påhittigt utförande. Korsetten är gjord i i djupt glänsande satin med fin kontrasterande band längs med plagget, vilket döljer skenor som gör det lätt att forma korsetten efter sin kropp, och framhäva de former man själv önskar.

Mitt fram finns en mycket djup och förförisk urringning, täckt av en knapp, gles, dekorativ snöring som förhöjer intrycket av plaggets råa sexighet. Nedanför snörningen mitt fram finns en väl synlig hyskknäppning, och baktill finns ytterligare en snörning som är den man använder för att justera plaggets passform. Korsetten är utan axelband. Reglerbara och avtagbara strumpeband samt matchande G-string medföljer.

Övriga plagg som visas på bilderna ingår inte.

Skenor: Metall, något böjbara
Andra underkläder på bilden eller matchande
Glänsande satinkorsett finns även i kategorierna:
Glänsande satinkorsett Visa stor bild

Fler bilder på glänsande satinkorsett

 Glänsande satinkorsett, 2 Glänsande satinkorsett, 3 Glänsande satinkorsett, 4 Glänsande satinkorsett, 5 Glänsande satinkorsett, 10
Relaterat till Glänsande satinkorsett: glänsande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info