Satinkorsett med spets och sidenband

829 krce-3609
Satinkorsett med spets och sidenband är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Korsett i vinröd satin som till hälften täcks av svart spets. Ett brett, svart satinband knyts runt midjan och i ryggen knäpps korsetten med läcker snörning. Mellan bysten finns två gnistrande knappar och i överkant en gullig volang.

Denna snygga satinkorsett är läcker att låta sticka fram under en figursydd kavaj till tighta jeans eller andra byxor. Den är givetvis given i kombination med matchande trosor till mer privata sammanhanf, eller med en kort kjol till festliga tillfällen. På fötterna bär man med fördel pumps eller högskaftade stövlar.

Satinkorsett med spets och sidenband Visa stor bild

Fler bilder på satinkorsett med spets och sidenband

 Satinkorsett med spets och sidenband, 2 Satinkorsett med spets och sidenband, 3 Satinkorsett med spets och sidenband, 4 Satinkorsett med spets och sidenband, 5 Satinkorsett med spets och sidenband, 6
Relaterat till Satinkorsett med spets och sidenband: spets.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info