Korsett med bladmönster och dragkedja

1 049 krsh-29070
Korsett med bladmönster och dragkedja är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg korsett som är gjord i elastisk jacquard, mönstrad runt om med ett vackert blom- och bladmönster, ton i ton med bottenfärgen.

Korsetten är vändbar och har en rak skärning upptill, försedd med en vacker spetskant. Även nedtill förekommer samma typ av spets. Blixtlås framtill som fungerar åt båda hållen (både när korsetten rättvänd och ”ut-och-in”). Korsetten har snörning baktill som gör det lätt att reglera den efter sin egen kropp och framhäva en smal midja och rundade höfter.

Korsetten kan användas vid många olika tillfällen tack vare att den är vändbar. Matcha med byxor till vardags, en kort kjol till festen eller med ett par stockings för mer privata tillfällen.

Avtagbara och reglerbara strumpeband samt en matchande g-stringtrosa ingår. Övriga kläder ingår inte, men handskar och stockings finns att köpa separat.

Plombering: trosan är plomberad
Korsett med bladmönster och dragkedja Visa stor bild

Fler bilder på korsett med bladmönster och dragkedja

 Korsett med bladmönster och dragkedja, 2 Korsett med bladmönster och dragkedja, 3
Relaterat till Korsett med bladmönster och dragkedja: dragkedja, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info