Korsett i glänsande vinyl

1 379 kres-92219
Korsett i glänsande vinyl är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läcker korsett som är gjord i djupt glänsande vinyl, perfekt för de intima stunderna, gärna i kombination med något av våra kostym-kit.

Korsetten är av halterneckmodell och fästs med breda, kontrasterande band runt nacken, lämnar axlarna bara och ramar in urringningen på ett attraktivt vis. Urringningen är något bågformad och är kantad med ett smalt band i kontrasterande färg. Så även nederkanten. Mitt fram är korsetten dekorerad med en liten snörning som knyts mitt på bysten. Dekorativa snörningar förekommer även nedtill i sidorna.

Skenor är fästade runt om för att markera en smal midja, fyllig byst och rundade höfter. I sidan finns ett blixtlås för bästa komfort och passform.

Reglerbara och avtagbara strumpeband ingår, övriga plagg ingår inte. Liknande stockings och trosa finns att köpa separat.

Korsett i glänsande vinyl finns även i kategorierna:
Korsett i glänsande vinyl Visa stor bild

Fler bilder på korsett i glänsande vinyl

 Korsett i glänsande vinyl, 2 Korsett i glänsande vinyl, 3
Relaterat till Korsett i glänsande vinyl: glänsande, korsett, vinyl.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info