Korsett med korsande band

1 049 kres-91021
Korsett med korsande band är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En speciell av vackert färgad korsett som snarare ger intryck av att vara ett linne än en korsett. Men skenet bedrar. I denna korsett finns det mjuka skenor som stöttar och hjälper att forma kroppen och göra den kurvigare.

Korsettens mönster består i ömsom olivgrönt glänsande satin, med sytt kryssmönster, som är sammansytt med brunt diskret blommönstrat satin över vilka snörningen sitter. Runt om korsetten i överkant och nederkant samt på de reglerbara axelbanden finns det en brun spetskant. Baktill finns en hyskknäppning och framtill finns en rad med vackrert blomformade strasstenar.

Inbyggt i korsetten finns också en behå som ger ökat stöd. Den här korsetten är mycket exceptionell och attraktiv och den fungerar i de flesta sammanhang.

Korsett med korsande band finns även i kategorierna:
Korsett med korsande band Visa stor bild

Fler bilder på korsett med korsande band

 Korsett med korsande band, 3 Korsett med korsande band, 4
Relaterat till Korsett med korsande band: band, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info