Korsett med leopardmönster

1 429 kres-92067
Korsett med leopardmönster är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräck och spännande korsett med ett läckert mönster för den lekfulle och påhittige. Stilen är utmanande och sexig och modellen ger en vackert timglasformad figur. Korsetten är utan axelband och har en bågformad urringning som visar bysten på ett attraktivt sätt. Plagget har blixtlås fram för enkelt av- och påtagning, snörning bak vilket gör det enkelt att själv bestämma hur kroppen ska framhävas, samt mjuka skenor placerade runt om som skänker stöd och komfort, samtidigt som de hjälper till att forma kroppen på det vis som önskas.

Mönstret består av ett vilt leopardmönster med breda inlägg som understryker en kurvig figur. Mönstret täcker hela korsetten och är tilltalande för den som vill ha en korsett som ger intrycket av att vara vild och otämjd. Det är en korsett med attityd som gör sig väl hemma för privata stunder som ute i mer offentliga sammanhang.

Korsett med leopardmönster Visa stor bild

Fler bilder på korsett med leopardmönster

 Korsett med leopardmönster, 2
Relaterat till Korsett med leopardmönster: korsett, leopardmönster.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info