Korsett med leopardmönster

1 099 kres-91066
Korsett med leopardmönster är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En korsett för en vild och otämjd karaktär. Det är en mycket iögonfallande korsett, konstruerad för att följa kroppens konturer. Den formar och stöder och framhäver kroppens former. Korsetten är läckert leopardmönstrad med svarta detaljer, synliga kupor med isydda bågar som är dolda bakom en svart kant. Korsetten är skuren som en behå framtill och har reglerbara axelband, blixtlås i sidan och snörning bak. Mitt fram mellan kuporna sitter en svart rosett som höjer det fräcka intrycket.

Det här en korsett som är som klippt och skuren för speciella tillfällen, men med det är det inte sagt att den inte går att använda oftare än så. För den som har en spirituell karaktär kan detta vara en vardagskorsett som passar till det mesta.

Korsett med leopardmönster Visa stor bild

Fler bilder på korsett med leopardmönster

 Korsett med leopardmönster, 3
Relaterat till Korsett med leopardmönster: korsett, leopardmönster.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info