Korsett i rynkad charmeuse

1 189 krsh-29047
Korsett i rynkad charmeuse är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Stilfull, axelbandslös korsett, vackert sydd med rynkeffekt fram.

De mjuka skenorna sitter väl placerade runt om korsettern och framhäver en kurvig kropp, och med hjälp av snörningen bak kan man själv avgöra hur man vill att kroppen ska framhävas. Genom att snöra korsetten olika hårt kan man lägga fokus på de former man vill accentuera. Korsetten har en hysknäppning i sidan och avtagbara strumpeband. Medföljer gör även en matchande G-string.

Korsetten är vacker och sofistikerad nog att vara uppklädd igenom den uppseendeväckande rynkeffekten, och samtidigt utmanande och sexig nog att vara avklädd i.

Övriga underkläder på bilden ingår inte.

Material: 100% polyester
Andra underkläder på bilden eller matchande
Korsett i rynkad charmeuse finns även i kategorierna:
Korsett i rynkad charmeuse Visa stor bild

Fler bilder på korsett i rynkad charmeuse

 Korsett i rynkad charmeuse, 3 Korsett i rynkad charmeuse, 4 Korsett i rynkad charmeuse, 5 Korsett i rynkad charmeuse, 8 Korsett i rynkad charmeuse, 10 Korsett i rynkad charmeuse, 11 Korsett i rynkad charmeuse, 12
Relaterat till Korsett i rynkad charmeuse: charmeuse, korsett, rynkad.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info