Korsett med spetsinlägg

1 539 kres-92132
Korsett med spetsinlägg är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Elegant och stilfull korsett med i ett enkelt utförande med vackra detaljer i spets. Korsetten är gjord i glänsande satin i vacker metallgrå färg, och är utan axelband. De mjuka skenorna runt om ger stöd och komfort och hjälper till att forma kroppen på det vis som önskas. Tillsammans med den förstärkta snörningen bak och blixtlåser fram är korsetten lätt att ta av och på och de gör det även enkelt för kvinnan själv att reglera hur kroppen ska framhävas.

Korsetten ger i huvudsak en kurvig figur med vacker rundande höfter där bysten inte ska framhävas som utmanande. Ringningen är rak och när snörningen dras åt baktill får bysten en kullig form som förefaller väl så attraktiva under en sjal eller liknande vid uppklädda tillfällen.

Korsetten har på väl valda ställen inlägg av svart, tunn spets i ett vackert blommönster ovanpå den metallgrå bottenfärgen. Dessa inlägg gör plagget exklusivt och samtidigt raffinerad och samtidigt som det gör korsetten utmanande utan att behöva exponera hud. Det väl synliga blixtlåset mitt fram har samma effekt.

Matcha korsetten med en elegant kjol och sjal för uppklädda festtilfällen, eller med byxor till vardags. En korsett som denna blir inte liggande i garderoben.

Korsett med spetsinlägg Visa stor bild

Fler bilder på korsett med spetsinlägg

 Korsett med spetsinlägg, 2
Relaterat till Korsett med spetsinlägg: korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info