Korsett med subtilt mönster och ränder

1 189 kres-92107
Korsett med subtilt mönster och ränder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Vacker korsett som vid första anblick synes vara enkel, men vid en närmre granskning visar sig vara konstfullt mönstrad med stilrena och eleganta detaljer.

Modellen är något lång och har en bågformad urringning som framhäver bysten på ett attraktivt sätt som inte är för utmanande om man skulle vilja använda korsetten vid uppklädda tillfällen. Korsetten har blixtlås fram och snörning bak för enkel av- och påtagning. Tillsammans med de mjuka skenorna, som finns placerade på valda ställen runt om korsetten, hjälper snörningen till att forma, stödja och framhäva kroppen på det vis som önskas. Modellen i sig talar för en kurvig figur med fyllig byst och väl rundade höfter.

Korsetten har ett påbroderat, invecklat mönster som är ton i ton med bottenfärgen, men är sydd i ett något glansigt material som gör att korsetten får ett spännande utseende var gång ljuset faller på den från olika vinklar. Vackert kontrasterande band löper lodrätt över korsetten vilken för den stilfull och väl användbar vid uppklädda tillfällen. Att välja en snygg lång kjol, sjal eller bolero och passande smycken gör att man, i denna korsett, utan problem skulle kunna gå på en uppklädd fest. Med ett par jeans eller snygga byxor passar den till vardags, och det finns garanterat fler tillfällen då denna korsett kan komma väl till pass.

Korsett med subtilt mönster och ränder Visa stor bild

Fler bilder på korsett med subtilt mönster och ränder

 Korsett med subtilt mönster och ränder, 2
Relaterat till Korsett med subtilt mönster och ränder: korsett, mönster, ränder, subtilt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info