Kryddig korsett med dubbel snörning

1 649 kres-92082
Kryddig korsett med dubbel snörning är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexig, elegant och utmanande är bara några ord som beskriver denna korsett.

Modellen är utpräglat timglasformad med fyllig, väl exponerad byst och kraftigt rundade höfter. Korsetten är utan axelband vilket gör den extra raffinerad och sexig. Urringningen är bågformad med djup skärning mitt fram och korsetten har dubbla snörningar bak som gör det enkelt att snöra korsetten på det vis man önskar för att få en vacker och attraktiv midja. Blixtlåset i sidan underlättad av- och påtagning och de många skenorna hjälper till att stödja och forma kroppen på det vis som efterfrågas. Korsettens nederkant är kraftigt V-formad vilket gör att accentuerar höfternas rundning.

Materialet är djupt glänsande och plagget har inga övriga dekorationer än läckert kontrasterade längsgående band, och det är just i enkelheten där möjligheterna för korsetten skapas. Den passar väl till festligheter, konserter, maskerad som till en fin middag helt privata sammanhang. Genom att kombinera olika övriga klädesplagg kan man få den här korsetten att passa var som helst.

Kryddig korsett med dubbel snörning Visa stor bild

Fler bilder på kryddig korsett med dubbel snörning

 Kryddig korsett med dubbel snörning, 2 Kryddig korsett med dubbel snörning, 3
Relaterat till Kryddig korsett med dubbel snörning: korsett, snörning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info