Lackkorsett med hakknäppning fram

1 049 krce-d9219
Lackkorsett med hakknäppning fram är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lackkorsett i PVC med halterneckurringning som knyts i nacken. Framtill knäpps korsetten med hakar och baktill med läcker snörning. Kuporna är vadderade och mellan bysten knyts ett sött satinband.

Denna korsett går att matcha med mängder av olika stilar och kläder. Det går att bära den med enbart trosor, med lackleggings eller kort kjol och stay-ups. Man kan givetvis också bära denna lackkorsett till vanliga byxor eller jeans och en kavaj över, för en mer påklädd outfit. Till festliga tillfällen och maskerader är denna lackkorsett ett säkert kort, kombinera med pumps eller läckra stövlar.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Lackkorsett med hakknäppning fram finns även i kategorierna:
Lackkorsett med hakknäppning fram Visa stor bild

Fler bilder på lackkorsett med hakknäppning fram

 Lackkorsett med hakknäppning fram, 2 Lackkorsett med hakknäppning fram, 3 Lackkorsett med hakknäppning fram, 4 Lackkorsett med hakknäppning fram, 5 Lackkorsett med hakknäppning fram, 6 Lackkorsett med hakknäppning fram, 7
Relaterat till Lackkorsett med hakknäppning fram: hakknäppning, lackkorsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info