Marilyn Monroe korsett med halterneck

859 krsh-MM20419
Marilyn Monroe korsett med halterneck är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg korsett som är gjord skön i charmeuse, mönstrad runt om med Marilyn Monroes ansikte.

Plagget har breda halterneckband och en bågformad, djup urringning som exponerar och ramar in bysten på ett attraktivt vis. Mjuka skenor är fästade runt om som formar kroppen till en smalare midja och rundade höfter. Ett blixtlås finns framtill för enkel av- och påtagning och bakstycket är helt sytt i elastiskt, rynkat material som gör att korsetten smiter åt och ger kroppen en slät silhuett. I midjan har korsetten ett kilformat inlägg i mörkare färg.

Avtagbara och reglerbara strumpeband, samt en matchande g-stringtrosa ingår. Övriga kläder ingår inte, men stockings och handskar finns att köpa separat.

Plombering: trosan är plomberad
Marilyn Monroe korsett med halterneck finns även i kategorierna:
Marilyn Monroe korsett med halterneck Visa stor bild

Fler bilder på marilyn monroe korsett med halterneck

 Marilyn Monroe korsett med halterneck, 2 Marilyn Monroe korsett med halterneck, 3 Marilyn Monroe korsett med halterneck, 4
Relaterat till Marilyn Monroe korsett med halterneck: halterneck, korsett, marilyn, monroe, Marilyn Monroe.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info