Smyckad korset med mjuka kupor

1 649 kres-92115
Smyckad korset med mjuka kupor är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexig och utmanande underbystkorsett med mjuka kupor.

Korsetten är gjord i glänsande satin med tunna trekantskupor i mesh. Kuporna ger plagget en djup V-ringning fram och har reglerbara axelband. Kuporna är fästade i den kraftigare delen av korsetten som börjar under bysten som är försedd med mjuka skenor och snöring bak för komfort och stöd. Mitt fram finns en attraktiv, väl synlig hysk- och hakknäppning som tillsammans med plaggets djupt glänsande färg och utmanande stil talar om exklusivitet och sexighet. Det är även lätt för kvinnan, tack vare skenorna och snörningen, att själv avgöra hur utmanande man vill vara. Ju hårdare man snör korsetten, desto mer markerad midja får man och byst och höfter framhävs då på ett mer attraktivt sätt.

Korsettens nederkant har en rund skärning och har en vackert rynkad volangkant. Både modell och stil som denna korsett är sydd i är modern och stilfull, och trots sitt utmanande utseende är det ingen omöjlighet att bära den vid andra tillfällen än helt privata. Fantasin sätter gränser.

Smyckad korset med mjuka kupor Visa stor bild

Fler bilder på smyckad korset med mjuka kupor

 Smyckad korset med mjuka kupor, 2 Smyckad korset med mjuka kupor, 3
Relaterat till Smyckad korset med mjuka kupor: kupor, smyckad.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info