Tvåfärgad korsett i satin

879 kres-39096
Tvåfärgad korsett i satin är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Mycket stilig, snygg och modern korsett, sydd med stretchsatin vid midjan så att plagget inte hindrar kroppen när man andas. Korsetten är modernt utförd i svart och vitt och den formar och framhäver kroppens kurvor. Den är skuren modernt med breda axelband och med sick-sack-sydda kanter. I överkant, nederkant och på axelbanden finns också en mycket diskret bågformad spetskant i svart. Korsetten har blixtlås fram, snörning bak och mjuka skenor som stöder och formar kroppen. Det här är en mycket stilren korsett som fungerar till fest såväl som till vardag, det kommer alltid att finnas tillfällen när man vill använda denna oavsett om man ska vara uppklädd eller mer informellt klädd. Det är en korsett för en självmedveten kvinna.

Tvåfärgad korsett i satin finns även i kategorierna:
Tvåfärgad korsett i satin Visa stor bild

Fler bilder på tvåfärgad korsett i satin

 Tvåfärgad korsett i satin, 2
Relaterat till Tvåfärgad korsett i satin: korsett, satin, tvåfärgad.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info