Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder

1 639 krsh-rc1264
Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Elegant frack-inspirerad korsett som är vändbar. Denna tuffa korsett har skenor som håller in och formar och ger dig en snygg timglasfigur. Korsetten har hjärtformad urringning, hakknäppning i sidan och snörning i ryggen.

Den ena sidan av korsetten är sydd som en frack med svarta sidor och vitt mittparti med tre knappar. Om du vänder korsetten ut och in blir den istället smalrandig i ceris och svart. Två korsetter i en alltså!

En matchande stringtrosa ingår.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder finns även i kategorierna:
Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder Visa stor bild

Fler bilder på vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder

 Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder, 2 Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder, 3 Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder, 4 Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder, 5 Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder, 6
Relaterat till Vändbar korsett med frackmönster och smala, smickrande ränder: korsett, ränder, vändbar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info