Vändbar korsett med militärmönster och söt spets

1 639 krsh-rc1260
Vändbar korsett med militärmönster och söt spets är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg korsett som ger dig två korsetter i en. Denna vändbara korsett har en tuff kamouflagemönstrad sida i twill och en mer elegant sida med broderier och spets på satin. Vänd på korsetten efter humör eller tillfälle!

Korsetten är axelbandslös och har rak urringning. Mitt fram har den en dragkedja som löper hela vägen från urringning till nederkant. Baktill är korsetten försedd med snörning som gör att du själv kan välja hur hårt den ska sitta åt.

En matchande trosa av modellen g-string ingår.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Vändbar korsett med militärmönster och söt spets finns även i kategorierna:
Vändbar korsett med militärmönster och söt spets Visa stor bild

Fler bilder på vändbar korsett med militärmönster och söt spets

 Vändbar korsett med militärmönster och söt spets, 2 Vändbar korsett med militärmönster och söt spets, 3 Vändbar korsett med militärmönster och söt spets, 4 Vändbar korsett med militärmönster och söt spets, 5 Vändbar korsett med militärmönster och söt spets, 6
Relaterat till Vändbar korsett med militärmönster och söt spets: korsett, söt, spets, vändbar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info