Vändbar korsett med mjukt rundade kupor

1 409 krsh-rc1240
Vändbar korsett med mjukt rundade kupor är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fantastiskt snygg och smart korsett som utstrålar en mycket smakfull känsla. Denna korsett har den fantastiska finessen att det kan vändas ut och in, vilket leder till att du får två olika korsetter i en! Korsetten är sydd i en klassisk modell med vackra runda kupor, en läcker snörning baktill och en diskret knäppning i sidan.

Korsettens ena sida är enfärgad och väldigt stilren, vilket gör att den kan matchas till många stilar. Den andra sidan är sydd av ett vackert färgat material och dekoreras av tydliga sömmar i en annan färg än det resterande plagget. Detta ger korsetten en ung och fräsch look.

Denna spännande korsett levereras med en fin, matchande g-stringtrosa.

Vändbar korsett med mjukt rundade kupor finns även i kategorierna:
Vändbar korsett med mjukt rundade kupor Visa stor bild

Fler bilder på vändbar korsett med mjukt rundade kupor

 Vändbar korsett med mjukt rundade kupor, 2 Vändbar korsett med mjukt rundade kupor, 3 Vändbar korsett med mjukt rundade kupor, 4
Relaterat till Vändbar korsett med mjukt rundade kupor: korsett, kupor, vändbar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info