Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig

1 579 krsh-rc1263
Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Tuff korsett som ger dig två korsetter i en. Korsetten är helt vändbar och har en bredrandig sida i svart och vitt och en mer elegant sida som är lila med spetsdekor. Båda sidor är sydda i mjuk satin.

Korsetten har breda axelband och rak urringning framtill. Den är också försedd med förstärkande skenor som håller in och formar samt snörning i ryggen. Men korsetten stängs med hakor i sidan.

En matchande trosa av modellen g-string medföljer.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig finns även i kategorierna:
Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig Visa stor bild

Fler bilder på vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig

 Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig, 2 Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig, 3 Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig, 4 Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig, 5 Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig, 6
Relaterat till Vändbar korsett med smickrande spetskilar / fängelserandig: korsett, vändbar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info