Vändbar korsett i spets, plus size

819 krce-x3725
Vändbar korsett i spets, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna eleganta korsett är gjord helt i spets och har förstärkts med skenor runt om. Den ena sidan av korsetten är gjord i en skir svart spets med ett vackert blommigt mönster där den röda undersidan snyggt lyser igenom.

Korsettens andra sida är gjord i en elegant rödfärgad spets. På denna sida sitter även svarta satinband som snyggt markera korsettens skenor och en oval öppningar har lämnats till fram för att visa ge en läcker look och visa upp den svarta spetsen undertill.

Korsetten har avtagbara strumpeband och axelband och även en söt rosett med långa satinband som kan fästas på båda sidor av korsetten. Korsetten har bredare axelband och strumpeband i de större storlekarna, för att be bättre stöd och komfort.

Matchande stockings och trosa ingår ej men finns att köpa separat.

Vändbar korsett i spets, plus size finns även i kategorierna:
Vändbar korsett i spets, plus size Visa stor bild

Fler bilder på vändbar korsett i spets, plus size

 Vändbar korsett i spets, plus size, 1 Vändbar korsett i spets, plus size, 2
Relaterat till Vändbar korsett i spets, plus size: korsett, spets, vändbar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info