Bäverkostym i fyra delar

59 kr719 krSpara 660 kr (92%)sh-96187
Bäverkostym i fyra delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett sött set maskeradunderkläder i fyra delar föreställande en ivrig bäver. Setet består av en topp, korta shorts med svans, hårband med öron och ett halsband.

Den söta toppen är av mjuk och bekväm behåmodell, utan byglar, som knyts bak i nacken. Toppen är tillverkad i ett kamouflagemönstrat tyg och kantas med band i guldfärg och mjuk fuskpäls.

De korta shortsen är tillverkade i samma mönstrade tyg och är även de kantade med guldband och fuskpäls framtill. Mitt fram har shortsen ett sött motiv av en tecknad bäver och baktill är shortsen dekorerade med en bäversvans av fuskpäls samt en söt rosett.

Medföljer gör även ett hårband med öron av fuskpäls och ett halsband som utgörs av ett smalt band i vilket ett shot-glas med ett målat motiv av en tecknad bäver sitter.

Tvättråd: handtvätt 40°
Bäverkostym i fyra delar finns även i kategorierna:
Bäverkostym i fyra delar Visa stor bild

Fler bilder på bäverkostym i fyra delar

 Bäverkostym i fyra delar, 2 Bäverkostym i fyra delar, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info