Busig bondflicka, kostym

169 kr549 krSpara 380 kr (69%)ob-heidi
Busig bondflicka, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Oskuldsfullt lockande kostym föreställande en busig bondflicka för de speciella tillfällen då man vill sätta krydda på tillvaron.

Plaggen är gjorda i ett elastiskt och följsamt material som smiter åt kring kroppen. Stilen är söt och bedårande samtidigt som den är fräck och utmanande. Toppen är sydd för att likna en korsett som knyts under bysten. Över bysten och ned över armarna är plagget smårutigt och har rynkade kanter försedda med ett band i avvikande färg. Urringningen är bred vilket ger bysten ett kulligt utseende som passar väl med tanke på kostymens övriga stil. Nedtill är toppen skuren i uddar fram.

Kjolen är mycket kort och går i flera volanger runt om i tre rader. Mittersta raden är smårandig med ett kantband i avvikande färg En matchande trosa samt två söta hårband med rosetter medföljer för att fullända kostymen.

Busig bondflicka, kostym finns även i kategorierna:
Busig bondflicka, kostym Visa stor bild

Fler bilder på busig bondflicka, kostym

 Busig bondflicka, kostym, 2
Relaterat till Busig bondflicka, kostym: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info