Flamenco senorita, kostym

1 069 krsh-7403
Flamenco senorita, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Förförisk och eldig flamenco-kostym i ett attraktivt och läckert utseende i ett set om fem delar bestående av en glittrig och utmanande klänning, en tunn spetssjal, en smalt band att knyta kring halsen, en solfjäder i tunn spets i svart med gulddekoration och en hårprydnad.

Klänningen är det mest spektakulära plagg i detta set, genom sitt snitt, utförande och stil. Modellen är knälång och åtsmitande i glittrigt broderad, röd spandex upptill. Den har en förförisk V-.ringning fram som är vackert dekorerad med svart spets och fuskpaljetter som fortsätter upp över axelbanden. Nertill är klänningen diagonalt skuren med långa volanger av samma svarta spets med fuskpaljetter som dekorerar plagget i överkant. Kostymen är fantastisk på många sätt och den väcker garanterat uppmärksamhet i alla sammanhang.

Övriga plagg som visas på bilden ingår inte, men peruk och nätstrumpbyxor finns att köpa separat.

Flamenco senorita, kostym finns även i kategorierna:
Flamenco senorita, kostym Visa stor bild

Fler bilder på flamenco senorita, kostym

 Flamenco senorita, kostym, 2
Relaterat till Flamenco senorita, kostym: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info