Glädjeflicka, maskeradkostym

1 539 krsh-7493
Glädjeflicka, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ge alla kvinnor något att bli avundsjuka på och alla män något att längta efter i en kostym föreställande en glädjeflicka. Kostymsetet består av en korsettopp, ett par pösiga underbyxor, ett strumpeband och en fjäder att ha i håret.

Toppen är gjord i svart bomull med en läcker snörning mitt fram med röda band. Baktill har toppen hyskknäppning. Plagget är snyggt dekorerat med svart och röd, rynkad spets på axelbanden och i toppens över- och nederkant. Plagget är djupt ringad fram vilket drar blickarna till bysten och ökas kostymens attraktion. De korta, pösiga underbyxorna är gjorda i samma stil med rynkad röd och svart spets i nederkant. Till denna raffinerade kostym följer ett strumpeband i rött och svart som tillsammans med den röda fjädern fulländar kostymen. I kostymen som glädjeflicka hamnar man garanterat i blickfånget och det är en spännande och sexig kostym att både bära vid roliga maskeradfester, men också mer privat.

Övriga kläder och accessoarer som stay-ups och boa ingår inte, men kan köpas separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Glädjeflicka, maskeradkostym finns även i kategorierna:
Glädjeflicka, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på glädjeflicka, maskeradkostym

 Glädjeflicka, maskeradkostym, 2
Relaterat till Glädjeflicka, maskeradkostym: glädjeflicka.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn