Glädjeflicka, maskeradkostym

1 539 krsh-7493
Glädjeflicka, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ge alla kvinnor något att bli avundsjuka på och alla män något att längta efter i en kostym föreställande en glädjeflicka. Kostymsetet består av en korsettopp, ett par pösiga underbyxor, ett strumpeband och en fjäder att ha i håret.

Toppen är gjord i svart bomull med en läcker snörning mitt fram med röda band. Baktill har toppen hyskknäppning. Plagget är snyggt dekorerat med svart och röd, rynkad spets på axelbanden och i toppens över- och nederkant. Plagget är djupt ringad fram vilket drar blickarna till bysten och ökas kostymens attraktion. De korta, pösiga underbyxorna är gjorda i samma stil med rynkad röd och svart spets i nederkant. Till denna raffinerade kostym följer ett strumpeband i rött och svart som tillsammans med den röda fjädern fulländar kostymen. I kostymen som glädjeflicka hamnar man garanterat i blickfånget och det är en spännande och sexig kostym att både bära vid roliga maskeradfester, men också mer privat.

Övriga kläder och accessoarer som stay-ups och boa ingår inte, men kan köpas separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Glädjeflicka, maskeradkostym finns även i kategorierna:
Glädjeflicka, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på glädjeflicka, maskeradkostym

 Glädjeflicka, maskeradkostym, 2
Relaterat till Glädjeflicka, maskeradkostym: glädjeflicka.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info