Hushållerska, maskeradkostym

1 159 krsh-7545
Hushållerska, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexigt kostymset om tre delar föreställande en utmanande hushållerska. Setet innehåller en klänning, ett sött hårband i spets och ett litet förkläde.

Klänningens stil är både vampig och söt med sina nedhasade ärmar och många volanger. Plagget är gjord i svart satin med spetsdekorationer och har hyskknäppning bak. Över bysten täcks det svarta satinet med spets och i dess överkant finns en fint, rynkad spetskant. Samma sort spets är de nedhasade ärmarna gjorda av, men deras kanter har en liten volang med en liten, svart kant och stora svarta rosetter. Påsytt på klänningen mitt fram under bysten finns ett litet triangelformat förkläde i vit satin med rynkade spetskanter. Hushållerske-kostymen är djupt ringat bak vilket gör plagget både utmanande och förföriskt.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte, men vingar, handskar, underkjol och stockings kan köpas separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Hushållerska, maskeradkostym finns även i kategorierna:
Hushållerska, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på hushållerska, maskeradkostym

 Hushållerska, maskeradkostym, 2 Hushållerska, maskeradkostym, 3
Relaterat till Hushållerska, maskeradkostym: hushållerska.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info