Kissekatt, kostym

1 029 krsh-7507
Kissekatt, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexig och fräck kissekatt-kostym i ett set om fyra delar. En klänning, en mask att ha för ögonen, svarta öron med rosa mitt på diadem och en fluffig svans.

Klänningen är gjord i elastisk, svart sammet och är något utställd med svarta maraboufjärdrar i urringning och i nederkant. Modellen är kort, utan axelband och har en sexig snörning i ryggen. Masken för ögonen är svart med kontrasterande, vita linjer. Det är en mångsidig kostym som kan förändras på många sätt. Genom att endast bära klänningen blir man till exempel en syndig förförerska, endast fantasin sätter gränser för vad som är möjligt med kissekatt-kostymen.

Handskarna som visas på bilden ingår inte, men tittar man under kategorin ”Övrigt” hittar man flera olika handskar att välja bland.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Kissekatt, kostym finns även i kategorierna:
Kissekatt, kostym Visa stor bild

Fler bilder på kissekatt, kostym

 Kissekatt, kostym, 2 Kissekatt, kostym, 3
Relaterat till Kissekatt, kostym: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info