Kostym, cowboy-prinsessa

859 krsh-7452
Kostym, cowboy-prinsessa är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Kostym i westernstil föreställande cowgirl. Kostymen är söt och förförisk genom sin stil och sitt utseende. Plagget är gjort i ett stycke, huvudsakligen i elastisk, rosa sammet med vita detaljer och spetsdekorationer.

Överdelen är sydd för att likna en korsett då det rosa tyget svänger av under bysten och har en dekorativ snörning mitt fram. Över bysten är plagget sytt i vit bomull med en läcker spetskant och påsytt på de breda, rosa axelbanden, är vita nedhasade ärmar med spetskanter, för att ge ett vampigt intryck. Toppens nederkant är skuren som en kil och har korta, smala fransar som upphör i sidorna. Kjolen är rakt skuren och i dess nederkant finns korta svarta fransar som fortsätter runt om.

Cowboy/girl-kostymen kan mycket mer än att bara vara halloweenkostym, det beror på var man själv har för fantasi. De övriga plagg som visas ingår ej, men handskar går att köpa separat.

Kostym, cowboy-prinsessa finns även i kategorierna:
Kostym, cowboy-prinsessa Visa stor bild

Fler bilder på kostym, cowboy-prinsessa

 Kostym, cowboy-prinsessa, 2 Kostym, cowboy-prinsessa, 3
Relaterat till Kostym, cowboy-prinsessa: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info