Kostym, kärleksfånge

669 kres-43087h
Kostym, kärleksfånge är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexigt kostymset om fem delar bestående av topp, höfthållare, trosa, hätta, och manschetter. Settet är tvärrandigt och liknar en sexigare, och mer utmanande variant av klassiska fångkläder. Materialet är elastiskt och smiter åt kring kroppen på ett utmanande och attraktivt vis.

Toppen är av halternectyck med red krage som fästs runt halsen fram och skapar en något droppformad urringning. Mitt fram finns en litet blixtlås för enkel av- och påtagning plaggets underkant är sydd med ett brett band som fungerar som en avkärning under bysten.

Höfthållaren är av en något längre modell, nästan som en mycket kort kjol och är av samma tvärrandiga snitt som toppen. Den är försedd med reglerbara strumpeband och har ett längsgående band i fästena för dessa. Mitt bak har plagget en bred och dekorativ, reglerbar snörning.

G-stringtrosan matchar övriga plagget och har smala band över höfterna, manschetterna är glänsande och fästs med kardborrar runt handlederna och har en lång kedja fästade mellan sig och hatten matchar de övriga plaggen i sitt tvärrandiga utseende.

Ett sexigt set som garanterat sätter krydda på speciella tillfällen.

Kostym, kärleksfånge Visa stor bild

Fler bilder på kostym, kärleksfånge

 Kostym, kärleksfånge, 2 Kostym, kärleksfånge, 3
Relaterat till Kostym, kärleksfånge: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info