Kostym, konkubin (harem)

1 319 krsh-7539
Kostym, konkubin (harem) är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Utmanande kostym föreställande en konkubin eller haremsflicka. Det är en förförisk och skir kostym med mycket detaljer i guld, paljetter och stora delar av kostymen är gjord i skir nylon. Setet är om fyra delar bestående av en halterneckbehå, slöja, haremsbyxor och korta shorts.

Slöjan är gjord i skir nylon med guldkant. Behån är gjord i plajettbeströdd spandex med snygga guldkanter, myntdekoration i nederkant och den knyts i nacken. De korta shortsen är även de gjorda i spandex fast utan paljetter och över dem bärs de skira haremsbyxorna som runt höfterna och vristerna är gjorda i paljettbeströdd spandex med läckra guldkanter och myntdekoration.

Som konkubin på halloween eller privat får du folk på fall och i denna kostym drar man garanterat blickarna till sig. Det är en riktig fullträff.

Kostym, konkubin (harem) finns även i kategorierna:
Kostym, konkubin (harem) Visa stor bild

Fler bilder på kostym, konkubin (harem)

 Kostym, konkubin (harem), 2 Kostym, konkubin (harem), 3
Relaterat till Kostym, konkubin (harem): konkubin, kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info