Kostym, Miss Antoinette

1 429 krsh-7492
Kostym, Miss Antoinette är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Söt och oskuldsfull Marie Antoinette-kostym i ett set om två delar bestående av en klänning och ett par ärmar.

Plaggen är gjorda i vit spandex med spetsdetaljer. Klänningen har en utmanande bågformad urringning, är utan axelband och har två volanger i kjolen som har fint rynkade, vita spetskanter. Mitt fram på plagget finns en dekoration bestående av en fluffig, vit boll med rosett.

Ärmarna är rynkade och är mycket vida i dess nederkanter. De är även gjorda i tunt, vitt nät med dubbla volanger med spetskant ner till och har, i sömmen mellan spandex och nätet samma boll och rosettdekoration som på klänningen. Marie Antionette-kostymen är ren, oskuldsfull, sexig och lockande. Och den gör varje kvinna oemotståndlig. Varför inte bli festens medelpunkt på halloween, eller bli den mest eftertraktade kvinnan vid mer privata tillfällen.

De övriga plagg som visa på bilderna som stay-ups, underkjol och peruk ingår inte, men underkjol och stay-ups finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Kostym, Miss Antoinette finns även i kategorierna:
Kostym, Miss Antoinette Visa stor bild

Fler bilder på kostym, miss antoinette

 Kostym, Miss Antoinette, 2 Kostym, Miss Antoinette, 3 Kostym, Miss Antoinette, 4
Relaterat till Kostym, Miss Antoinette: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info