Kostym, Race crew

769 kres-43094h
Kostym, Race crew är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert kostymset om tre delar bestående av behå, kjol och trosa. Materialet är elastisk satin som följer kroppen på ett elegant och behagligt vis, och som dessutom glänser på ett lockande sätt.

Behån är en ev klassisk behåmodell, vadderade, bygelförsedda kupor, reglerbara axelband och hyst- och hakknäppning baktill. Hela plagget är kantat med svart-vita rutor.

Den korta kjolen fungerar som en höfthållare med sina reglerbara strumpeband. Kanterna, strumpebanden och ett par längsgående band runt om plagget är sydda med samma vis-svarta rutmönster som på behån och kjolen ar blixtlås fram och ett emblem på sidan med texten ”speedway”.

Matchande stringtrosa medföljer. Övriga attiraljer och plagg på bilden så som flagga och höga strumpor ingår inte, men strumpor finns att köpa separat.

Kostym, Race crew finns även i kategorierna:
Kostym, Race crew Visa stor bild

Fler bilder på kostym, race crew

 Kostym, Race crew, 2
Relaterat till Kostym, Race crew: kostym, race.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info